Velkommen til Rørvig Kirke

Du er her:   Hjem > Arrangementer
Page

Højby Drengekor i Rørvig Kirke 12. december kl. 15.00

15 drenge i deres bedste alder synger Julen ind!

En koncert for alle der vil opleve og fascineres af stærke herrestemmer, der med humor, vellyd, harmonier, intensitet og indlevelse leverer et blandet program, der kan give den rigtige julestemning.

Koncerten er sammensat af en kombination af gode melodier og elskede danske julesange og internationale sange og melodier, som vi alle forbinder med Jul. Jul er jo også fællessang, og det vil der selvfølgelig også blive mulighed for sammen med koret.

Koret der har hjemsted i det nord-vestlige Sjælland, består af 14 sangere incl. korets leder Hans Raunsø. Sangerne repræsenterer en stor erfaring og kunnen både med korsang og korledelse og kommer lige fra København til Jylland for at synge et repertoire, som består af nationale danske sange, suppleret med svenske, tyske, engelske, italienske, russiske, spanske sange. Koret har både et verdsligt, kirkeligt og julerepertoire, og som udgangspunkt  synger koret  med glæde alle gode sange i 4-6 stemmige a cappella arrangementer.

Højby Drengekor har optrådt ved mange lejligheder såvel til kirkekoncerter som til verdslige og muntre koncerter, ligesom koret har leveret både kor og solister til Fynsk forårs koncerter og bl.a. har turneret og deltaget i korfestivaller i Syd-tyrol, Irland og Kroatien.

Åbningskoncert for Vinterudgaven af Nykøbing/Rørvig Jazzfestival i Rørvig Kirke.

Tirsdag d. 28. december åbner den netop afgåede formand for Kulturudvalget i Odsherred Kommune, Gitte Hededam, Vinterudgaven af Nykøbing/Rørvig Jazzfestival i Rørvig Kirke.

Koncerten spilles af Kristian Jørgensen Kvartet. Det er jazz fra den absolut øverste hylde af dansk jazz, der på én gang rummer både varme, dybt swing og skønhed. Det er violinen der - sammen med det klassiske jazz setup med piano, bas og trommer - udgør sounden i Kristian Jørgensens Kvartet.

Med sig har den prisbelønnede Kristian Jørgensen, som ofte kaldes for Svend Asmussens arvtager, nogle af landets fornemmeste jazzmusikere. Den nærmest ustyrligt boblende pianist Jacob Christoffersen, den sprudlende Thomas Fonnesbæk på bas og den elegante trommeslager Zoltan Scörsz.

Repertoiret er “klassisk jazz”, det vil sige melodier af de store komponister som Gerschwin, Ellington med flere. Dertil Kristian Jørgensens egne numre samt danske - og brasilianske sange. Og måske der sniger sig et par jule/nytårs salmer ind i repertoiret ?

Koncerten starter kl. 15.00 og billetter kan købes på Billetto.com fra d. 15/11. Entré DKK 75. Evt. resterende billetter sælges ved indgangen til Kirken fra kl. 14.15 på spilledagen. I pausen kan der købes et glas vin.

Kristian Jørgensen

Sognecafemøde med forfatter Charlotte Weitze onsdag 12. januar kl. 14 i konfirmandstuen.

Forfatter Charlotte Weitze fra Vallekilde fortæller om sin seneste roman ”Rosarium”, som i 2021 udkom på forlaget Gutkind. ”Rosarium” er en fortælling om en ung pige, som slår rod i skoven og en botaniker på jagt efter en rose med usædvanlige egenskaber. Jyllandsposten skrev i sin anmeldelse: ”Som Grimms eventyr er historien magisk, vildtvoksende, spændendeog en lille smule uhyggelig…….en roman af international klasse”. Ved foredraget serveres kaffe og the med lidt brød til, og der vil være fællessang fra Højskolesangbogen.

« forrige top næste »