Du er her:   Hjem > Kommende arrangementer

Søndag 11. december kl. 10.30: De ni Læsninger

Fredag 30. december kl. 15: Jazzkoncert/Nykøbing-Rørvig Jazzfestival

Torsdag 12. januar kl. 16.30: Litteraturkreds/Brødrene Karamazov

Onsdag 18. januar kl. 14: Sognecafemøde: Emma Rønberg Paaske om Frederik VIII, Den ”glemte” Konge.

Tirsdag 24. januar kl. 8 – 15: Heldagskonfirmandundervisning i Nykøbing Kirke

Torsdag 26. januar kl. 16.30: Litteraturkreds/Brødrene Karamazov

Tirsdag 31. januar kl. ca. 17-21: Konfirmandtræf i Roskilde Domkirke

Torsdag 2. februar kl. 17: Kyndelmissegudstjeneste med Maria Steinaa på fløjte. Efterfølgende fællesspisning i menighedslokalerne.

Torsdag 9. februar kl. 16.30: Litteraturkreds/Brødrene Karamazov

Onsdag 22. februar kl. 14: Sognecafemøde med David Vincent Nielsen fra Ældresagen, om ensomhed.

Torsdag 23. februar kl. 16.30: Litteraturkreds/Brødrene Karamazov

Torsdag 2. marts kl. 8 – 15: Heldagskonfirmandundervisning i Nykøbing

Onsdag 22. marts kl. 14: Sognecafemøde med kongelig ordenshistoriograf Jes Fabricius Møller – om Ordenskapitlet - med en lokal vinkel.

Nykøbing/Rørvig Jazzfestival, Vinterudgaven

Kristian Jørgensen                                                                               Mathias Heise

30. december kl. 15.00 spilles den sidste koncert af Nykøbing/Rørvig Jazz festivals Vinterudgave i Rørvig Kirke.

Koncerten spilles af violinisten Kristian Jørgensens Kvartet.  Med sig har han mundharmonikaspilleren Mathias Heise. To vidunderlige musikere på den danske jazzscene. Anmelderroste og med et niveau på absolut øverste hylde. Deres instrumenter er velkendte, men lidt usædvanligt i jazzens verden at have disse instrumenter i front som melodi bærende, hvor de to virtuoser på nærmest telepatisk vis er på bølgelængde med hinanden. Deres sans for den gode melodi og deres forståelse af harmonier og måden at swinge på gør, at man som lytter – sammen med det hyggelige kirkerum – bliver hensat til en himmelsk verden.
Begge har de modtaget Ben Webster prisen og - hver for sig - anerkendelser som regentparrets stjernedrys-pris og jazz anmeldernes JASA pris.

Med sig har de den lyriske guitarist Per Møllehøj og den fremadstormende unge bassist Rune Fog Nielsen, der - med sine bare 25 år - er endnu et bevis på det høje niveau indenfor ung dansk jazz.
Der venter en musikalsk oplevelse på højeste niveau, når de fires musikere mødes i Rørvig Kirke.

Entréen er 75 kroner og billetter kan købes via Billetto,  https://billetto.dk/

Salget åbner medio oktober.  Ikke solgte billetter kan købes i døren på spilledagen fra kl. 14.

Vi glæder os til at se jer til en dejlig musikalsk eftermiddag på årets næstsidste dag.

« forrige top næste »