”HUMOR OG LYST - LIVETS SALT 2”
TIRSDAG DEN 29. MAJ KL. 16.00
- i konfirmandlokalerne, Herthavevej 2.

Historiefortæller, musiker, komponist og tidl. lektor på Det fynske Musikkonservatorium Carl Erik Lundgaard f. 1947 fortæller historier og spiller musik fra et intenst, levet liv.
Han har i årenes løb modtaget 2 Danish Music Awards, og Fyns Amts Musikpris og endvidere modtaget DR’s og Skagen Festivalens ”Årets Folkemusiker” pris. I 2011 modtog han komponistorganisationen DJBFA’s hæderspris, og i 2015 blev han udnævnt til Rigsspillemand i Danmark.

Historiefortællingen kombineret med musik på de små harmonikaer af træ er det vigtigste i arrangementet. Siden starten af denne aktivitet i efteråret 2009 har Carl Erik Lundgaard leveret mere end 400 arrangementer over det ganske land.
Historiefortælling og musik om mødet med mennesker af den mest positive slags spiller hovedrollen sammen med gamle spillemænd, originaler og fortællere, søde piger og op- og nedture.

Han siger selv sådan her:
Først som moden mand fik jeg øje på de lange linjer i mit liv. Uforståelige hændelser, begivenheder, følelser og billeder samlede sig i lange livslinjer, som førte frem til den enkle erkendelse: livet skal leves nu. I går og i morgen findes ikke, kun nuet ånder - ligesom mig.

Alle er velkomne i konfirmandlokalerne, Herthavej 2. Entré: 50 kr. incl. kaffe og hjemmebag.