KONFIRMATION 2020

De nye konfirmander i 2020/2021 bliver indskrevet til præst onsdag den 9. september mellem kl. 16 og 17. Indskrivningen foregår i konfirmandlokalerne, Herthavej 2. Retningslinjerne for at undgå smitte med COVID 19 overholdes ved indskrivningen således, at der kommer to familier ind adgangen til indskrivning, hvis flere familier kommer samtidig til indskrivning. Vi har håndsprit i entréen og håndsæbe og håndsprit på toiletterne.
Til indskrivningen bedes I medbringe konfirmandens fødsels/dåbsattest.
Hvis konfirmanderne ikke er døbt, bliver de døbt inden konfirmationen.
Undervisningen begynder i efteråret 2020, og foregår ligeledes i konfirmandlokalerne
på Herthavej 2. Tidspunktet for undervisningen er ikke fastlagt, og det oplyses senere.
Husk allerede nu at sætte kryds ved søndag den 4. oktober kl. 10.30, hvor konfirmanderne kommer i kirke og er med til at bære frugter af årets høst ind i kirken.
Konfirmationen i 2021 finder sted Store Bededag, den 30. april. Alle interesserede er velkomne til at kontakte ida Willert på mail: iwi@km.dk eller på telefon: 59 91 80 36 og/eller til at komme den 9. september kl. 16-17.