Musik i Rørvig Kirke

Søndag den 11. oktober kl. 10
Musik af J.S. Bach
Der er tradition for, at der afholdes kirkemusikfestval i Odsherred provsti i oktober, og det er en god idé at følge med i kirkernes musikarrangementer i den tid.
Søndag den 11. oktober spilles der under gudstjenesten i Rørvig Kirke musik af J. S. Bach. Det er er kirkesanger Poul Thunbo og organist Knud Wendelboe, der spiller musik af J.S. Bach for orgel og guitar.

Søndag den 1. november kl. 10
Saxofonspil
Søndag den 1. november er det Alle Helgens Dag. I Rørvig Kirke har vi tradition for, at navne på dem, vi har taget afsked med, læses op i kirken under gudstjenesten. Musikken under gudstjenesten ledsages af spil på saxofon.

Søndag den 29. november kl. 10
Tværfløjte
1.søndag i advent, den 29. november, spiller tværfløjtenist Isabella Hübener til gudstjenesten. Isabella Hübener er bl.a. kendt for sin deltagelse i programmet ”Den klassiske musikquiz” på DRK.

Søndag den 13. december kl. 10
Rye-Kirke Sonnerups Motetkor
Vi har tradition for, at Rye-Kirke Sonnerups Motetkor under ledelse af Morten Skjoldan-Petersen medvirker i adventstiden. 3. søndag i advent, den 13. december, synger koret med under gudstjenesten.