INDSAMLINGSPROJEKT 2019
PROVSTIETS FÆLLES INDSAMLINGSPROJEKT 2019 går til:
SPEDALSKHEDSMISSIONEN
– Giv en kørestol!

Der er for fællesmøde den 26. september kl. 19.30 i Odden Præstegårds konfirmandstue om indsamlingsprojektet på Kirkestræde 7a, 4583 Sjællands Odde. Alle er velkomne til mødet. (Forud for fællesmødet holdes det årlige komité-møde samme dag og sted kl. 18.30. Her vælges projekt til indsamling 2020. Interesserede er også velkomne
til komité-mødet.

Spedalskhedsmissionen arbejder for at udrydde årsagerne til og konsekvenserne af spedalskhed. Ved provstiets fællesmøde den 26. september fortæller Jens Møller Pedersen fra Spedalskhedsmissionen om indsamlingen til fordel for kørestole – og hvordan spedalskhed kan helbredes og forebygges! Du kan støtte ’Giv en kørestol’ – hjælp en spedalsk med at komme omkring – ved at give et beløb til kirkekollekten i din kirke og ved donation via netbank til provstiets indsamlingskonto: 0537-0000499013. ... Kontakt i provstikomiteen: Karin Wandall, Vallekildevej 152, 4534 Hørve, tlf.: 60599512.