INDSAMLINGSPROJEKT 2020
YDRE MISSION.
INDSAMLING TIL AKUTTELEFONER I MYANMAR

I Rørvig sogn støtter vi igen i år provstiets indsamling til Ydre Mission. Det er glædeligt, at provstiets fælles indsamling i 2019 til ’Giv en kørestol’ næsten nåede i mål, idet indsamlingen i 2019 kom tæt på de 25.000 kr.

I år går indsamlingen til Danmissions arbejde med at skaffe akuttelefoner i Myanmar, det tidligere Burma, til de mange mennesker i området, som er på flugt og lever i flygtningelejre, eller som på andre måder lever et liv, hvor de er udsat for overgreb og konflikter.
Der holdes et fællesmøde om indsamlingen til akuttelefoner den 30. september 2020 kl. 19.30 i Vallekilde præstegårds mødesal, Vallekildevej 152, 4534, Hørve.
Christina Kofoed-Nielsen fra Danmission fortæller om provstiets indsamling til fordel for Akuttelefonen i Myanmar gennem Danmission og om kirken i Myanmar. Alle er velkomne. Interesserede kan kontakte pastor Karin Wandall, Vallekildevej 152, 4534, Hørve, på tlf. 60 59 95 12, eller på mail kkw@km.dk.