Adventsmøde
ONSDAG DEN 28. NOV. KL. 14.30

Kom med til sognets hyggelige adventsmøde, hvor vi traditionen tro trækker lod om julekurve og synger julesange- og salmer. Mødet foregår i konfirmandlokalerne på Herthavej 2. Deltagelse: 30 kr.
Husk tilmelding til Ida Willert senest fredag den 23.november klokken 12 på tlf. 59 91 80 36, hvor du også er velkommen til at lægge en telefonbesked om tilmelding sammen med dit telefonnummer. Du kan også tilmelde dig på mailadressen: iwi@km.dk
Koncert med Nykøbing Sj. Stadsorkester
MAN. 17. DECEMBER KL. 19.30 I RØRVIG KIRKE

Dirigent for Nykøbing Sjælland Stadsorkester er Ole Andersen, som bl.a. har været solotrompetist i Radiosymfoniorkesteret.

Alle er velkomne, og der er fri entré til koncerten.

Babysalmesang

De familier, der er interesserede i, at børnene går til babysalmesang, er velkomne til at henvende sig til Nykøbing Sjælland Kirkekontor. Såfremt der er plads, er der mulighed for at få plads på et hold med babysalmesang i Nykøbing.

Henvendelse til Nykøbing Sjællands kirkekontor foregår via mail til rit@km.dk og om fredagen på mail til dhj@km.dk. Kirkekontoret kan også kontaktes på tlf.: 5991 0587.
NYT FRA RØRVIG KIRKEGÅRD

De nye vedtægter for kirkegården findes nu her på hjemmesiden.
Klik her for at læse vedtægterne ...

Hvis nogen ønsker at tilmelde eller afmelde grandækning på kirkegården, bedes I venligst meddele det til kirkegårdskontoret senest den 31. oktober.
Eventuelle spørgsmål kan rettes til Rørvig kirkegårdskontor på tlf. 59 91 96 95 eller 22 33 97 27.

Nyt fra Rørvig Menighedsråd
I menighedsrådet er Jette Købte trådt ud af menighedsrådet, og der rettes en stor tak til Jette for at have stået for kirkekaffe og sognemøder og andre arrangementer og for arbejdet som kirkeværge i menighedsrådet.
Kirkeværge: Helge Krogh

1.suppleant Einar Olsen er trådt ind i menighedsrådet.
Livsændringer
HVAD GØR JEG, HVIS MIN LIVSSITUATION ÆNDRES MARKANT?
Odsherred kommune tilbyder besøg af en forebyggende sygeplejerske til borgere, der er 65 år eller derover, hvis livet ”gør ondt”. Det kan have mange årsager som dødsfald blandt de nærmeste, alvorlig sygdom, tab af netværk eller ensomhed. Hvis man henvender sig, er det rart at vide, der er tavshedspligt.
Det er altså muligt at kontakte Odsherred Kommune og få hjemmebesøg af en forebyggende sygeplejerske til dem, der lever med sorg, tab, sygdom eller ensomhed.
Kontakt sygeplejerske i Odsherred kommune Ulla Skovgaard Jensen på tlf. 59 66 56 11 eller på mail usj42@odsherred.dk