Sogneudflugt til Sorø
ONSDAG DEN 20. JUNI
Bussen afgår fra Lindegården kl. 12.00

Årets sogneudflugt går til Sorø med et besøg i en af kirkerne i Sorø eller omegn.
Vi kører fra Lindegården kl. 12 og er hjemme ca. kl. 18, og kaffen drikker vi undervejs.
Tilmelding til Ida Willert på tlf.: 59 91 80 36 eller på mail: iwi@km.dk senest fredag den 15. juni kl. 12.
Sommerkoncert
DEN 28. JUNI KL. 19.00

Vi holder fast i traditionen med sommerkoncert med cellist Andreas Brantelid, organist Jakob Lorentzen, sopran Monica Nørgård Stevns og i år også med violinist Emilia Wareborn Brantelid.

Husk at reservere datoen den 28. juni kl. 19.00.
Livsændringer
HVAD GØR JEG, HVIS MIN LIVSSITUATION ÆNDRES MARKANT?
Odsherred kommune tilbyder besøg af en forebyggende sygeplejerske til borgere, der er 65 år eller derover, hvis livet ”gør ondt”. Det kan have mange årsager som dødsfald blandt de nærmeste, alvorlig sygdom, tab af netværk eller ensomhed. Hvis man henvender sig, er det rart at vide, der er tavshedspligt.
Det er altså muligt at kontakte Odsherred Kommune og få hjemmebesøg af en forebyggende sygeplejerske til dem, der lever med sorg, tab, sygdom eller ensomhed.
Kontakt sygeplejerske i Odsherred kommune Ulla Skovgaard Jensen på tlf. 59 66 56 11 eller på mail usj42@odsherred.dk
MENIGHEDSPLEJEN

Vi takker for støtte til Rørvig Menighedspleje i 2017.
De midler, der er kommet ind til Menighedsplejen, bliver især uddelt i julen til børnefamilier og andre i Rørvig sogn, som har brug for ekstra hjælp i juletiden.

Det er muligt at betale med Mobile Pay til Menighedsplejen.
nummeret er 22 24 00 90.